051 258-748

Language

Prednosti Devi električnog podnog grijanja

11-11-2019

Električno grijanje nudi niz prednosti u građevinskom projektu i svakodnevnom korištenju. Inteligentna DEVI rješenja nude još više.

Nevidljivi izvor topline

Budući da je sustav skriven ispod poda, DEVI-jev sustav podnog grijanja je nevidljiv. Pruža nove mogućnosti opremanja i dizajna interijera te rješenje za uštedu prostora.

Prednosti konstrukcije poda

Prije svega, DEVI grijaći kablovi ili mrežice postavljaju se točno ispod podne obloge, što čini vrlo laganu podnu konstrukciju. Umjesto vodenog podnog grijanja, za koji je obično potreban betonski sloj od 60 do 100 mm iznad cijevi za vodu da bi se difuzno grijanje moglo koristiti, možete koristiti DEVImat debljine 4 mm.

DEVI električno podno grijanje ugrađuje se izravno u ljepilo za pločice, a ispod ploče treba sloj od samo 4,5 mm. To čini postavljanje lakšim i bržim - ne trebate gubiti vrijeme dok čekate da se sloj od nekoliko centimetara osuši.

Zahvaljujući debljini DEVImat-a, možete ga jednostavno instalirati tijekom obnove kuće bez uništavanja starog poda.

Potrošnja i ekonomičnost

DEVI električno podno grijanje nudi značajne prednosti u troškovima. Jeftinije je kupiti i lakše planirati postavljanje. DEVI sustav je znatno brži za ugradnju i bolje se uklapa u proces izgradnje, na taj način štedi i vrijeme i novac u cjelokupnom procesu izgradnje.

Napredni termostati DEVI kombiniraju mogućnost optimalne udobnosti grijanja uz minimalnu potrošnju energije. DEVI nudi jasne kvalitativne prednosti i duži radni vijek u odnosu na većinu ostalih sustava grijanja.

Kombinacija zelenog i ugodnog načina grijanja

DEVI električno podno grijanje i solarne ćelije predstavljaju novu zelenu i atraktivnu mogućnost pretvaranja sunčeve svjetlosti u CO2 neutralan elektricitet, a da pritom ne morate žrtvovati ništa od udobnosti.

DEVIwarranty ™ - garancija do 20 godina

DEVI isporučuje visokokvalitetne proizvode sa trajnim učinkom i nudi najbolje garancije na tržištu. DEVIwarranty ™ je serija od 4 pojedinačna, najbolja jamstva na tržištu kako bi vam pružila potpuni mir tokom uporabe DEVI proizvoda u električnim sustavima grijanja.

Svi proizvodi tvrtke DEVI proizvedeni su u EU s najvišim standardima kontrole kvalitete.

Električno ili vodeno podno grijanje?

Uvijek je bolje napraviti svoj prvi jutarnji korak na toplom podu. Podno grijanje se koristi već jako dugo. Čak su i stari Rimljani voljeli ovu jednostavnu udobnost cirkulacijom tople vode ispod svojih mramornih podova. Danas rješenja za električno podno grijanje koje nudi DEVI nisu samo udobna, već su i energetski učinkovita i ekološka.

U osnovi, podno grijanje na bazi električne energije i vode nudi jednak vrhunski komfor grijanja. Međutim, tri specifična subjekta zalažu se za opciju električnog grijanja:

1. Električno podno grijanje je prigodnije za renoviranje podova. Kod električnog podnog grijanja nije potrebno iskopavati postojeći pod kako biste napravili za cijevi za vodu na dubini od 100-120 mm. Jednostavno pričvrstite samoljepljivi DEVImat na postojeći pod, obložite ljepilo za pločice preko prostirki i montirajte nove pločice - imate novi pod na ukupnoj dodatnoj visini od 8 - 10 mm, uklj. DEVImat i pločice.

2. Brza reakcija znači dobru ekonomičnost grijanja. Električno podno grijanje je bolje rješenje, osim ako želite grijanje stalno držati upaljenim. Budući da se električni kablovi za podno grijanje ili mrežice postavljaju odmah ispod podne obloge, pod reagira brzo i bez odgađanja, umjesto podnog grijanja na bazi vode, prekrivenog betonskom pločom od 100 do 120 mm, što uzrokuje odgodu reakcijskog vremena za nekoliko sati. Električno podno grijanje je stoga vrlo pogodno za napredne upravljače, tako da sobu možete grijati samo kad ste kod kuće. To je dobro ekonomski ali i za okoliš.

3. Jednostavno. Električno podno grijanje je značajno manje komplicirana stvar. DEVI nudi pouzdana rješenja za podno grijanje, koja su jednostavnija za planiranje i povljnija za ugradnju. Uz to, s DEVI rješenjima imate jamstvo do 20 godina.

Za više detalja i cijene sustava električnog podnog grijanja obratite se stručnom FRIGO-VE timu:

Tel.: 051/258-748, E-mail: info@frigo-ve.hr te putem kontakt obrasca