051 258-748

Jezik

Koji su najbolji klima uređaji za hlađenje?

15-06-2019

Ugradnja klima uređaja za većinu je jedini prihvatljivi način hlađenja prostora. Puno parametara utječe na konačni zbor samog uređaja, stoga vam poučeni našim dugogodišnjim iskustvom donosimo preporuku top uređaja za hlađenje ovog ljeta!

Iz višegodišnjeg iskustva možemo potvrditi da su najpouzdaniji u radu klima uređaji japanskih proizvođača DAIKIN i TOSHIBA čiji smo i ovlašteni uvoznici i distributeri.

Imajući na umu da je mnogima presudni faktor cijena, klima uređaje pristupačne svima ćemo podijeliti u dvije kategorije: ulaznu i srednju klasu uređaja.

Ulazna klasa klima uređaja je odlična za hlađenje i zadovoljit će većinu korisnika koji ne traže najnižu razinu buke i napredne funkcije.

Naša preporuka najboljih uređaja za hlađenje – ulazna klasa:
DAIKIN SENSIRA - iskoristite multi-akciju i uštedite dodatnih 12% do 28.06.
TOSHIBA MIRAI
TOSHIBA SEIYA - novi model od sezone 2019.

Srednja klasa klima uređaja je za mnoge najbolji izbor za hlađenje ali i grijanje s obzirom na odnos radnog učinka, kvalitete i cijene. Ovi klima uređaji nude bolje grijanje i pri niskim vanjskim temperaturama, veću energetsku učinkovitost, uz manju buku, kvalitetnu izradu i maksimalan komfor.

Naša preporuka najboljih uređaja za hlađenje – srednja klasa:
DAIKIN COMFORA - iskoristite multi-akciju i uštedite dodatnih 12% do 28.06.
TOSHIBA SUZUMI PLUS
TOSHIBA SHORAI PREMIUM – novi model od sezone 2019.

Svi ovi klima uređaji iz obje klase su uređaji koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe za vrhunskim i komfornim hlađenjem uz najnižu buku i visoku energetsku učinkovitost. Uz navedene uređaje možete odabrati i klima uređaje iz najviše klase koji Će osigurati maksimalan komfor uz brojene dodatne mogućnosti!

Obratite nam se na 051/258-748 ili info@frigo-ve.hr te na vrijeme osigurajte svjež zrak u svom domu!